Ingredienser: 2dl piskefløde 4dl letmælk 4 æggeblommer 100g sukker | Vejledning: |
Ingredienser: 2dl piskefløde 4dl letmælk 4 æggeblommer 100g sukker | Vejledning: |
Gelateria:
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og .
- gå til webshop.
KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop
Wupti:
Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop
Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)
Klik her for at sende din isopskrift til os.
Har du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.
Har du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB
Kommentarer
Mælk koger ved ca 80 grader, det glemmer mange når de laver kaffe latte hjemme hvorfor de ikke helt bliver som på cafeen, men det skyldes typisk for meget eller for lidt varme. Gætter på det er det samme med Isen hvorfor et kaffe termometer er en vanvittig god investeringe både til kaffe og til is gætter jeg på. Nu skal jeg selv igang med det her is.
Mælk til kaffe latte skal være mellem 60-70 grader til orientering.
nogen der har prøvet og lave isen med jordbær/rabarbe r smag, og hvor meget vil i mene man skal komme i af jordbær/rabarbe rne?? har det måske bedst med at jeg har en opskrift jeg kan følge til punkt og prikke..
Håber i kan hjælpe:-))
Nu har jeg lavet min første ismasse, men jeg synes at den er blevet meget grynet, hvordan kan det være? Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke...
Jeg går ud fra det er i processen, når man hælder fløde/mælk over i æg/sukker at den skal tykne?
Hvor tyk skal den blive? Som en mayo? Som sirup, der kan hældes? Eller skal den bare blive lidt mere tyk end mælk normalt er?
Jeg kunne godt tænke mig at lave jordbær gelato og havde bare forestillet mig at tage nogen jordbær, blende dem og tilsætte til grundmassen. Men jeg vil lige høre om i har nogen erfaringer eller en mængde jeg skal bruge?
På forhånd tak!