Bøger om is

iselsker08e

Her kan du finde et udvalg af forskellige bøger vi kan anbefale med gode opskrifter på hjemmelavet is du kan lave med din ismaskine. Langt de fleske opskrifter kan også laves uden ismaskine, så hold dig ikke tilbage med at købe en god bog med isopskrifter selvom du endnu ikke har fået dig en rigtig ismaskine.

 

Heiberg Is:
heiberg-is

Ny og spændende og solid grundbog indenfor for hjemmelavet is.

Heibergs IS er spækket med velsmagende isopskrifter. Heibergs IS indeholde udover en masse opskrifter på almindelig isvarianter som vanilje, chokolade og jordbæris også mange anderledes opskrifter, som f.eks en gin og tonic is, koldskål is og Ris alamande is.

I Heibers IS finder du både opskrifter på sorbet, flødeis, mælkeis, spændende isdesserter. I bogen kan du også blive inspireret til hvordan du laver dine egne ispinde.
Heibergs IS fortæller dig også historien om is, og er spækket med gode tips og tricks til en vellykket succes med hjemmelavet is.

Klik på forhandler logo for at komme til tilbuddet.

 

ForhandlerFragtPris
GUCCA39,-279,-

 

Ismageriet:

Det bliver aldrig umoderne at spise is - og der er næsten intet, der overgår hjemmelavet is. Så glem fed regnbueis og tørre vafler - med denne bog kan du nemlig blive din egen ismager!
I Ismageriet får du opskrifter og tips, der gør dig i stand til at fremtrylle den skønneste hjemmelavede is. Isen er fedtfattig - men det kan man ikke smage! Følg ismager Kim Tøvlesø Simonsens eksperimenter med sommerens frugter og bær, fx hyldeblomst-is, rabarber-is, æble-kanels-is, eller snup en klassikker: vanilje, kokos eller chokolade. Mulighederne er mange, så det gælder bare om at komme i gang! Ismageriet er selvfølgelig også spækket med flotte fotos, der sætter gang i mundvandet.
Forfatter: Kim Tøvlesø Simonsen (ejer og driver Ismageriet på Kongelundsvej på Amager.)

 

OBS: Bogen er desværre udsolgt fra forlaget.Isbogen for ismaskineejeren:

Med en billig ismaskine med fryseelement er det ikke svært at lave is, der smager som var den lavet af en professionel ismager. Mestrer man nogle få simple grundtrin, er det også muligt selv at opfinde velsmagende iskreationer. Isbogen for ismasnineejeren lærer dig på overskuelig vis at lave god is af nemt tilgængelige råvarer, og viser dig de simple grundtrin, der giver dig redskaberne og inspirationen til selv at eksperimentere med fremstilling af is.
Forfatter: Thomas Marcussen.
Klik på forhandler logo for at komme til tilbuddet
ForhandlerFragtPris
GUCCA39,-179,-

Ben & Jerrys Homemade Ice Cream & Dessert book.

benjerryEr du fan af Ben & Jerry is ?.. Så er dette lige bogen for dig. Bogen er skrevet af den ene af Ben og Jerrys medstiftere Ben Cohens og indeholder mange spændende isopskrifter på både fløde og sorbet is. Så kunne du tænke dig selv at lave noget is der minder om det du køber fra Ben & Jerry så skynd dig at købe denne bog og prøv de mange opskrifter af.
OBS: Bogen er engelsk.

Gå til tilbuddet ved at klikke på forhandler logo
ForhandlerFragtPris
CDON.COM19,-79,-
The Murphys Ice Cream Book of Sweet Things:

ItemImageDenne bog er historien om Murphys Ice cream krydret med en masser gode inspirendeis opskrifter. Både almindelige traditionelle opskrifter, men også isopskrifter som du aldrig selv ville kunne have fundet på. Bogen er skrevet i et letlæselig sprog.

OBS: Bogen er på engelsk


Gå til tilbud ved at klikke på forhandler logo
ForhandlerFragtPris
CDON.COM19,-179,-

 

 

 

  

 

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB