Vaniljeis 2

iselsker08e

Ingredienser:

½ l fløde
2 dl mælk
3 hele æg
150g sukker
1 vaniljestang

Vejledning:

Pisk æg og sukker sammen i en gryde.
Hæld fløden og mælken i gryden. Flæk vaniljestangen og skrab indholdet ud af vaniljestangen og varm blandingen langsomt op til 85 grader.

Køl nu massen ned inden den køres på din ismaskine. Opskriften kan også nemt laves uden ismaskine - rør da jævnligt i isen under indfrysningen for at undgå krystaller i isen.

Kommentarer  

0 #2 Per 02-03-2012 16:52
Da ismassen skal varmes op til 85 grader er det ikke nødvendigt at bruge pasteuriseret æg. Jeg foretrækker selv at bruge almindelig æg når jeg benytter mig af isopskrifter hvor ismassen varmes op.
0 #1 Ole Jepsen 29-02-2012 09:59
Skal det være pasteuriseret æg?

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB