Philips ismaskiner

iselsker08e

Philips Logo

Mærket Philips behøver vist ikke den store præsentation. Philips har igennem årtier produceret alt inden for elektroniske produkter til både private og professionelt brug. Naturligt nok har Philips også kastet sig over markedet indenfor ismaskiner.

Der er intet bedre end hjemmelavet is, og det er hverken svært eller dyrt at lave is selv. Med en ismaskine kan du lave lækkert dessert til dig selv og glæde dine gæster med is i verdensklasse. Når man skal købe en ismaskine, kan det være nødvendigt at være en smule kritisk, da der efterhånden er rigtigt mange ismaskiner på markedet, og forskellen på kvalitet og ydeevne er meget svingende. Det gælder om at finde den bedste ismaskine til prisen, og i den anledning vil det være oplagt at kigge på ismaskiner fra Philips.

Der er lavet mange tests indenfor de seneste år, for at finde de bedste ismaskiner. Kigger man på resultaterne af disse tests, så befinder Philips ismaskiner sig stort set altid blandt de bedste ismaskiner med eksternt kølelegeme.

>> Køb Philips ismaskiner her

En ismaskine med eksternt kølelegeme fungere ved at den enten har en form for indsats, eller ved at man stiller selve skålen i fryseren i 12-24 timer, for at den er så nedkølet at den kan fryse iscremen til is. Fordelen ved sådan ismaskine er at den er billig i indkøb, og ikke fylder særligt meget i køkkenskabet. Ulempen er at skålen optager fryseplads samt at du kun har mulighed for at lave en portion is, hvorefter skålen igen skal nedkøles 12-24 timer.  Så har du begrænset med fryseplads, eller er i en meget isglad familie bør i overveje en ismaskine med kompressor, der også er noget dyrere i indkøb.

Med en Philips ismaskine kan man lave is, præcis som man ønsker det. Det er både muligt at lave softice og hård is med en Philips ismaskine. Køber man en ismaskine fra Philips, så medfølger der et opskriftshæfte, hvor man kan få inspiration til desserter. Isen kan bl.a. kombineres med chokolade, frugt, peanuts og meget andet. Mulighederne er nærmest uendelige, hvilket gør at du kan lave en helt unik dessert.

Philips HR2304

ismaskine-Philips-HR2304Philips har igennem årene lavet flere forskellige ismaskiner, hvor modellen HR2304 er en af de mest populære og mest solgte ismaskiner på markedet. Denne ismaskine kan lave is på kun 20-50 minutter, afhængig af om du ønsker softice eller hård is. Ønsker man at lave softice kan maskinen lave en mængde op til 1 liter, mens HR2304 kan producere op til 0,8 liter hård is. Udover den hurtige produktionstid, så er Philips ismaskine HR2304 også blevet rost for at være lydsvag, nem at rengøre og for at være meget brugervenlig.

Denne model har fået meget ros og gode anmeldelser i medierne. I 2009 havde politiken en stor test af ismaskiner, hvor Philips HR2304 løb med sejren. I 2011 blev ismaskinen HR2304 ligeledes testvinder i en stor test foretaget af familiejournalen.

Philips HR2304 kan købes hos Wupti til kun 449 kr., hvilket er et fund for prisen. Sammenligner man med andre ismaskiner med ekternt kølelegeme, så er det næppe muligt at finde en bedre ismaskine til prisen. Med en Philips HR2304 ismaskine, får man altså rigtig meget kvalitet for pengene. 

Prisoversigt Philips HR2304 

Butik Levering Pris  
 Wupti fri 499,-  kobnuknap
 CDON29,-444,-kobnuknap

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB