Lime Gelato

iselsker08e

Ingredienser:

1 limefrugt
200 g sukker
4½ dl sødmælk
1½ dl lime juice
8 æggeblommerVejledning:

Pisk æggeblommer, sukker og saften fra limefrugten i et par minutter.

Hæld mælken i en gryde og varm denne op til lige før kogepunktet (små bobler vil komme frem i kanten) og stil gryden til side.

1/3 af mælken tilsættes æggeblommeblandingen under grundig omrøring, hvorefter gryden med mælk sættes over meget svag varme og æggesnapsen hældes langsomt tilbage i gryden under konstant omrøring. Lad det blive på meget svagt blus. Når æggesnapsen er hældt i og det hele er opløst med mælken, tag da gryden af bluset og fortsæt omrøringen til det tykner så meget at du kan trække et spor på en træske.

Tag gryden af blusset og tilsæt limejuicen og rør det grundigt rundt, inden det sies igennem en finmasket si i en beholder og stilles på køl i min. 4 timer (gerne natten over).

Isen køres på ismaskinen i ca. 40 min.

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB