Ingredienser: 2,5 dl koncentreret hyldeblomstsaft 3 dl vand 200 g sukker 1½ æggehvide 30 gram flormelis | Vejledning: |
Ingredienser: 2,5 dl koncentreret hyldeblomstsaft 3 dl vand 200 g sukker 1½ æggehvide 30 gram flormelis | Vejledning: |
Gelateria:
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og .
- gå til webshop.
KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop
Wupti:
Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop
Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)
Klik her for at sende din isopskrift til os.
Har du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.
Har du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB
Kommentarer
Sorbeten blev dog en smule sød og kraftig på smag. Dette afhænger selvfølgeligt af hvordan den hyldeblomst saft er man bruger, men næste gange jeg laver det vil jeg prøve at drosle lidt ned på sukker og hyldeblomst saft.
Men helt klart en succes
jeg kunne heller ikke få den til at stivne jeg kom ½liter vand mere i samt 2 hvider mere det hjælper , men jeg tror jeg vil prøve an anden opskrift
mange hilsner
kis