Isbombe

iselsker08e

Ingredienser:

7,5dl piskefløde
6 æggeblommer (pastauseret)
6 spsk flormelis

Fyld:
2 spsk grand marnier
50g rosiner
50g chokolade
50g blød nougat
85g marcipan
50g hakkede mandler
40g cocktailbær

Vejledning:

Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende.

Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen (søg for at få det godt blandet uden at piske det sammen).

Udblød rosinerne i Grand Marnier. Hak chokoladen. Skær nougat og marcipan i små terninger. Hak cocktailbærene groft bland det hele sammen med de hakkede mandler.

Kør isen på ismaskinen. Når isen begynder at blive en smule fast (efter ca. 20-25 min) tilsæt da alt fyldet.

Kør isen færdig på ismaskinen i ca. 20 min.

Server isen pyntet med flødeskum og flydende chokolade.

Hvis du ikke har en ismaskine frys da isen ca. 1-2 timer inden du tilsætter fyldet, så isen når at blive en smule fast. Rør jævnligt i isen under indfrysningen. Dette tager mindst 5 timer.

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB