KitchenAid Ismaskine

iselsker08e

kitchenaid-kica-ismaskineDer er efterhånden mange forskellige ismaskiner på markedet. En af dem er den såkaldte KitchenAid ismaskine. Den er en smule anderledes i forhold til de fleste andre ismaskiner på markedet, da den kun kan fungere hvis du i forvejen har en KitchenAid køkkenmaskine. Så hvis du ikke ejer en KitchenAid køkkenmaskine bør du nok vælge en anden ismaskine på markedet, hvor hele køle/rører systemet er samlet i en enhed. Men lad os se nærmere på KitchenAid ismaskinen.

 

KitchenAid er en virksomhed, som har lavet nogle af de mest udbredte og populære køkkenredskaber. Det betyder, at du formodentlig har hørt om KitchenAid før, og måske har nogle redskaber fra virksomheden. Så du kender formodentlig lidt til dem, deres produkter og produkternes kvalitet.

Med denne skål kan du lave din nuværende køkkenmaskine fra KitchenAid om til en ismaskine, hvor du kan lave både hjemmelavet is, sorbet og softice. Ismaskinen er nem at anvende, og at du hurtigt kan få lavet en lækker is. Svært er det ikke, og rengøringen er super let.

 

Faktisk er denne ismaskine egentlig bare en skål, som du kan lave is i. Så hvis du forventer at KitchenAid ismaskinen er en stor maskine, så bliver du skuffet. Det er en skål, som passer til andre KitchenAid køkkenmaskiner. Det gør det nemt at anvende den, da du skal bruge de produkter, som du måske allerede kender.


Denne ismaskine er både praktisk og effektiv. Den kan lave omkring 1,9 L is på omkring 20-30 minutter. Det gør den til en af de ismaskiner udne kompressor, som på kortest tid laver rigeligt med is til 4-6 personer og resultatet fejler bestemt intet. Så hvis du er på jagt efter en god maskine, eller rettere sagt en skål, som passer sammen med din nuværende køkkenmaskine fra KitchenAid, så er dette løsningen.

 

Kitchenaid-kicaRengøring af KitchenAid Ismaskine:

Når du har brugt din KitchenAid ismaskine, så skal den rengøres. Du bør undgå at bruge opvaskemaskinen til skålen, da det kan skade den. Vask den selv, da det både er nemmere og hurtigere. Du bør rengøre alle dele af ismaskinen, som har været i kontakt med isen, for at undgå at der skabes bakterier og så den altid er ren og klar næste gang du skal bruge den. Brug så vidt muligt aldrig metalredskaber når du tager isen ud af skålen. KitchenAid ismaskinen leveres med en non-stick belægning som nemt kan blive skadet ved brug af metelredksaber.

Hvor kan jeg købe denne maskine ?

Den ismaskine kan købes eller bestilles hjem hos de fleste isenkræmmere, men vores erfaring er at du i langt de flest tilfælde finder den laveste pris på nettet. Vi har gjort det nemt for dig, ved at samle priserne for KitchenAid Kica Ismaskinen hos de mest populære webshops i nedenstående i skema.

Prisoversigt KitchenAid Kica Ismaskine

Butik Levering Pris  
 Wupti fri 499,-  kobnuknap

 

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB