Ingredienser: 10-12 stilke rabarber 1L vand eller hvidvin 200g sukker vanilje sukker 1½ æggehvide (pastauseret) 30g flormelis | Vejledning: |
Ingredienser: 10-12 stilke rabarber 1L vand eller hvidvin 200g sukker vanilje sukker 1½ æggehvide (pastauseret) 30g flormelis | Vejledning: |
Gelateria:
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og .
- gå til webshop.
KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop
Wupti:
Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop
Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)
Klik her for at sende din isopskrift til os.
Har du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.
Har du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB
Kommentarer
Ang. pasteuriseret æggehvide,svare r 1,5 til et bæger.
Har lige lavet den tilsvarende opskrift men med jordbær.Den var super lækker
Generelt er jeg fortaler for at bruge vægt istedet for dl (mel), kopper (mælk)ol. da jeg mener de er upræcise. Der er mindre mel i en dl. hvis det er sigtet (og dermed løsere) og kopper er forskellige. Det er lettere og mere præcist at stille hele røreskålen op på vægten og veje 200 g mælk af istedet for, uden grund, at skulle vaske dl. målet op. Ved godt at der ikke er mælk i denne opskrift, men hvor mange g æggehvide?