Ingredienser: 3 æggehvider (pasteuriseret) 250 gram sukker 1 dl vand | Vejledning: Pist æggehviderne stive og luftige i en skål |
Ingredienser: 3 æggehvider (pasteuriseret) 250 gram sukker 1 dl vand | Vejledning: Pist æggehviderne stive og luftige i en skål |
Gelateria:
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og .
- gå til webshop.
KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop
Wupti:
Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop
Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)
Klik her for at sende din isopskrift til os.
Har du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.
Har du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB
Kommentarer
#1 : Det kan vel være lygegyldigt med lidt stavefejl! Se dit eget.. hihi.. Det er jo fyldt med fejl :-D
#2 : Du skal bare blive ved og ved og ved, og når du tror du er færdig - så bliv ved med at piske
Jeg er igang med at lave guffen, men jeg synes den er alt for tynd! Sukkeret og vandet har kogt, æggehviderne er pisket stive og luftige, men da jeg begyndte at hælde sukkerlagen i, b´lev guffen bare tyndere og tyndere. Skal jeg bare blive ved med at piske, eller er guffen ødelagt?:sad: