Ingredienser: ½ l fløde 3 æggeblommer 125 g sukker 25 g ren lakridspulver * * Kan ofte fåes i helsekost butikker | Lakridsis Vejledning: |
Ingredienser: ½ l fløde 3 æggeblommer 125 g sukker 25 g ren lakridspulver * * Kan ofte fåes i helsekost butikker | Lakridsis Vejledning: |
Gelateria:
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og .
- gå til webshop.
KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop
Wupti:
Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop
Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)
Klik her for at sende din isopskrift til os.
Har du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.
Har du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB
Kommentarer
når mand ser på de andre op skrifter med is skal mand blot kun piske ægene med sukker
mvh
hr
k l petersen
Helere Lave en blanding af halt så meget lakridspulver og så halv sødmælk og halv fløde - ellers bliver det hurtigt for fedt og klamt!
Det oplevede jeg!
dem op i e skål og dækker dem med vand, men kun lige så vandet
dækker bolcherne, læg et stykke folie over og lad dem stå i en 3 - 4
dage, rør i skålen et par gange om dagen og på 4 dagen er de gerne smeltet.
Nu har du en en lakridsmasse som du kan tilsætte din is" fandt jeg på at tilsætte hjemmelavede Små Grå (tyrkisk peber opløst i vodka).
Isen kører i maskinen lige nu og tegner meget lovende!
Et tip. Jeg køber altid en pose lakridsbolcher (tyrkisk peber) Hælder dem op i e skål og dækker dem med vand, men kun lige så vandet dækker bolcherne, læg et stykke folie over og lad dem stå i en 3 - 4 dage, rør i skålen et par gange om dagen og på 4 dagen er de gerne smeltet. Nu har du en en lakridsmasse som du kan tilsætte din is og andet, smag dig til rette.
Du kan selvfølgelig og så smelte dem i en gryde, det går lidt hurtigere.
Alt efter hvor stærk lakridsen er kan mængden variere. Hvis du bruger engelsk lakrids er en stang på 10 g rigeligt til at give en god smag af lakrids.