Delonghi Ismaskiner

iselsker08e

Delonghi Logo
Delonghis historie går helt tilbage til 1902 i Treviso, Italien hvor virksomheden blev grundlagt af familien De 'Longhi. Igennem 50'erne var Delonghi en af de førende producenter af transportable klimanalæg. 

Sidenhen har DeLenghi udvidet deres sortiment mærkant og laver i dag næsten alle former for husholdningsapparater og rengøringsmidler. Især er DeLonghi kendt for deres Artista espressomaskine serie.

delonghi-ick5000DeLonghi har i de seneste år også kastet sig over markedet for ismaskiner og producere i dag 3 forskellige ismaskiner med egen kompressor. Især deres to modeller DeLonghi Gelataio ICK5000 og Delonghi ICK6000 (der indtil 2010 blev produceret under navnet Simac GC 5000/6000) er meget populære ismaskine til hjemmebrug. Den eneste forskel på 5000 og 6000 modellen er farven.

Delonghi Gelataio ICK5000/6000 ismaskinerne afskiller sig en smule fra f.eks. Gaggia Gelatiera og Nemox Gelatissimo, der er i samme prisklasse, ved at have en lidt kraftigere motor og en højere rørerhastighed, hvilket nogle mener er en fordel hvis du laver meget sorbetis.
Skålen på de to modeller er lavet i rustfrit stål, og kan rumme ca. 7 dl ismasse, svarende til 1,2liter færdig is.

Delonghi Gelataio ICK5000/6000 ismaskinen anbefales af ismageren Kim Tøvlesø Simonen der er manden bag ismageriet i københavn og har skrevet boget "ismageriet". Her hos iselsker.dk er vores vurdering også at Delonghi ICK5000 er det bedste køb til prisen.

Prisoversigt DeLonghi ICK 5000

Butik Levering Pris  
 Wupti fri1949,- kobnuknap
 KitchenOne fri1949,- kobnuknap
 White Awayfri1999,-kobnuknap
 Gelateria fri1995,-  kobnuknap

delonghi-ICK8000

 

Den 3. model fra Delonghi, Delonghi Gelataio ICK8000 er firmaets topmodel indenfor ismaskiner, og kan producere op mod 2,5 liter is af gangen. Denne ismaskine adskiller sig fra andre ismaskiner på markedet, med at være udstyret med to seperate rørersystemer der gør det muligt at lave to portioner is af gangen. På den måde har du mulighed for at lave to forskellige slags i samtidig.

Prisoversigt DeLonghi ICK 8000

Butik Levering Pris  
 Wupti fri4499,- kobnuknap
 Gelateria fri 5495,-  kobnuknap

 

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB