Valg af ismaskine

iselsker08e

Der findes efterhånden et stort udvalg af ismaskiner på markedet, og det kan ofte være svært at træffe sit valg af ismaskine. Ismaskiner kan hovedsageligt deles op i to typer. Ismaskiner med kompressor og ismaskiner med en form for eksternt kølelegeme (dette vil oftest være selve skålen der skal nedfryses et døgns tid før brug). Du kan læse mere om de to typer af ismaskiner i denne artikel : Læs om ismaskiner.

Hvis du på forhånd ved at du vil komme til at lave meget is er der ingen tvivl om at dit valg af ismaskine bør være en med ismaskine med egen kompressor. Hvorimod hvis den eneste tid på året du laver hjemmelavet is er når nytårsdesserten skal tilberedes bør du nok nøjes med at investere i en model med indbygget kølelegeme.

Klik her for at finde priser samt link til forhandlere af forskellige ismaskiner.

Indenfor ismaskiner med kompressor er de mest kendte og førende mærker på markedet Gaggia, Nemox, Simac samt Musso. Nedenfor har vi opdelt ismaskinerne i 3 kategorier, budget, middel og highend modeller.

Budgetmodellerne - ismaskiner fra ca. 2000 til 2500,-
Kun 2495,- Køb den herNemox Gelato Grand og Nemox Chef 2200 er begge maskiner af en ganske fornuftig kvalitet i forhold til prisen og er et fint valg for dig der ønsker en stabil maskine som er nemt at rengørere og bruge, os som der kan findes plads til i de flestes budget. BIlligst er Nemox Gelato Grand der er 200,- billigere end Nemox Chef 2200. De to modeller har stort set samme specifikationer og den største forskel er designet. De billige modeller adskiller sig dfra de lidt dyrere ved at have motoren siddende øvert og er ikke nær så kraftig som de ismaskiner med indbygget motor. Dog har de den fordel at ismaskinen også kan bruges som flaske-køler hvis man hurtigt skal have kølet sine drikkevarer ned.

Middelklassen - ismaskiner fra ca. 2500 til 3500,-
Gaggia Gelatiera, Delonghi ICK5000/6000 og Nemox Gelatissimo Exclusive hører til i denne kategori. Fælles for alle modeller er at du enten kan vælge at lave is direkte i maskinen eller i den medfølgende aftagelige skål. Simac'en har den mindste skål, efterfulgt af Gaggian. og den største skål får du ved at vælge Nemox modellerne. Det er dog minimalt hvad Kun 2695,- Køb den herder er af forskel på Nemox Gelatissimo Exclusive samt Gaggia gelatiera skålstørrelsen. Fælles for alle 3 modeller er at det er lavet i en fornuftig kvalitet og er meget driftsikre. Funktionalitet og kvaliteten af de forskellige maskiner er stort set ens og vores råd er at vælge den model du synes passer ind i dit køkken da forskellen ikke er overvældende. Disse ismaskiner er for dig som gerne vil give lidt ekstra for at få en maskine udført i en lidt højere kvalitet end de billigste på markedet.

Highend - ismaskiner fra 5500 til 7000,-
Er der en feinschmecker gemt i dig er der ingen tvivl om at du bør kaste et blik mod highend ismaskiner som Nemox Pro1700 samt Musso Lussino. Nemox pro 1700 er topmodellen fra italienske nemox i deres serie af ismaskiner til hjemmebrug. Ismaskinen og er udført i poleret aluminium som givet et stilrent og eksklusivt design. Til forskel er Musso Lussinmusselussinoo ismaskinen udført i rustfrit stål som også tåler at stå fremme på køkkenbordet når der er gæster i huset. Musso Lussino'en bliver også omtalt som Rolls Roycen inden for ismaskiner. Hvis du udover høj kvalitet også stiller krav til et pænt design og ikke tænker så meget over prisen er der ingen tvivl om at dette er ismaskiner der vil skabe glæde for dig selv og misundelse hos vennerne.

 

Klik her for at komme til oversigt med priser samt link til forhandlere af de forskellige ismaskiner

 

 

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB