Wilfa ismaskine

iselsker08e

wilfa ICM-C15 ismaskineEr du på jagt efter en flot ismaskine, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, så bør du holde øje med Wilfa. De producerer gang på gang fantastiske produkter, som ikke blot falder i mange køberes smag. De vinder også test efter test, og det er med god grund, for det er nogle fantastiske maskiner, som virksomheden gang på gang producerer.

Wilfa ICM-C15 ismaskinen er populær hos de mange isglade danskere. Lad os derfor se nærmere på virksomheden og den populære ismaskine, som stadig flere danskere køber. Lad os starte med at understrege at ICM-C15 er en flot ismaskine, hvor der både er fokus på kvaliteten, prisen og udseendet.

Wilfa - firmaet bag ICM-C15 ismaskinen

Wilfa er en af de mange virksomheder, som sidder tungt på markedet for ismaskiner. Deres store fokus er på udvikling og produktion af gode og brugbare produkter, som skal kunne købes og anvendes af en almindelige forbruger.

Virksomheden blev etableret i Norge i 1948, og har dermed mange års erfaring med produktion og udvikling af fordelagtige maskiner. Deres store viden og erfaring betyder, at de gang på gang laver gode produkter, som klarer sig helt formidabelt i diverse test.

Det kan man også se på den populære ICM-C15 ismaskine. Det er en ismaskine, som Wilfa godt kan være stolte af at have udviklet. Den er nemlig på nogle punkter en tand bedre end markedets andre ismaskiner, og så kan den også købes til en fantastisk pris.


Det koster en ICM-C15 ismaskine med kompressor.

Man kan købe ismaskiner i næsten alle prisklasser. Men man bør lige tænke sig en ekstra gang om, inden man skyder flere tusinde kroner efter en ismaskine. Med blandt andet Wilfa ICM-C15 ismaskinen får man et fantastisk produkt til en fantastisk pris.

Derfor bør du overveje, om du har behov for en bedre maskine end denne. Man kan sagtens få en bedre ismaskine, men ICM-C15 burde dække de mest basale behov, og i mange tilfælde er det også nok. Men der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor en bedre ismaskine kan være enten nødvendig eller fordelagtig. 

ICM-C15 ismaskinen fra Wilfa kan købes til 1.599,00 kroner, hvilket er i den billige ende. Man kunne fristes til at tro, at ismaskinen derfor ikke er god, men det er ikke tilfældet. Med en ICM-C15 ismaskine får du en god ismaskine til prisen - en ismaskine, som både er populær og nem at anvende.

Prisoversigt Wilfa ICM-C15 

Butik Levering Pris  
 Wuptifri1399,-kobnuknap
 WhiteAwayfri1439,-kobnuknap
 KitchenOne fri 1449,- kobnuknap
 Gelateriafri1999,- kobnuknap

Det skal du vide om Wilfa ICM-C15 ismaskinen

Når du køber en Wilfa ICM-C15 ismaskine med kompressor, så køber du samtidig en fuldautomatisk ismaskine. Det betyder ganske enkelt, at maskinen klarer det hele selv, og at du ikke skal røre en finger mens du venter på isen. Mange andre ismaskiner kræver mere arbejde end denne fra Wilfa. Det bør du også have med i overvejelserne, når du skal vælge din kommende ismaskine.

ICM-C15 ismaskinen kan frembringe op til 1,5L is på en time. Nogle maskiner er bedre på dette punkt, men de koster så ofte også meget mere end ICM-C15 maskinen. Resultatet er helt fantastisk - en hjemmelavet is, som du aldrig har smagt den før. Du kan selvfølgelig blot starte ICM-C15 maskinen igen, hvis du skal bruge mere end 1,5L is.

Ismaskinen kan derudover også holde isen kold i 1 time efter den er lavet. Hvis ikke isen er blevet spist, så bør du smide den i fryseren efter omkring en time. Det anbefales dog, at du prøver at ramme rigtigt, så du kun laver det is du skal bruge. Isen smager nemlig bedst, lige efter den er blevet lavet. Det er dog helt op til dig, hvordan du foretrækker din is, og hvor meget du vil lave i din ICM-C15 ismaskine.

Sådan bruger du Wilfa ICM-C15 ismaskinen

Det er ingen videnskab at bruge denne ismaskine. Den er simpel, og har ikke en masse funktioner, som man ikke kan finde rundt i. Derfor er ICM-C15 ismaskinen også god til folk, som ikke har erfaringer med ismaskiner - den er fuldautomatisk og nem at anvende, hvilket gør den meget brugervenlig.

Du starter ganske enkelt med, at finde en lækker opskrift på den is, som du gerne vil lave. Herefter skaffer du de ingredienser, som du skal bruge. Herefter putter du ingredienserne i ismaskinen, hvorefter ICM-C15 selv blander dem sammen, så isen bliver bedst mulig. Derudover fryser ICM-C15 maskinen også selv isen undervejs, så du får en dejlig kold is.

Ismaskinen kan lave et par forskellige ting. Det er blandt andet hjemmelavet is, sorbet og softice. Du skal derfor beslutte dig for, hvad du ønsker at lave, da du skal indstille timeren på ismaskinen, så den ved, hvad den skal lave. Men muligheder er der nok af med denne smarte maskine.

Isens holdbarhed

Hvor langt tid isen kan holde, efter du har lavet den i din ismaskine, varierer meget. Det afhænger blandt andet af, hvad du har lavet, og hvilke ingredienser du har anvendt. Man siger dog at flødeis med rå ingredienser kan holde i omkring 1 uge, og flødeis med kogte frugter eller sorbet kan holde i omkring 2 uger. Det kan dog variere, så du bør tjekke isen, inden du spiser den.

wilfa-ismaskine-1Rengøring af Wilfa ICM-C15

Vælger du at købe en Wilfa ICM-C15 ismaskine, så får du også en ismaskine, som er nem at rengøre. Der er faktisk ikke meget rengøring forbundet med en ICM-C15 ismaskine. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan lave en omgang is, uden den store rengøring bagefter. Men lad os se nærmere på rengøringen af ismaskinen.

Den skal selvfølgelig rengøres. Det kan man ikke undgå, når man arbejder med is. Uanset hvilken ismaskine du vælger, så skal de dele af maskinen, som har været i kontakt med isen, rengøres. Det er op til dig hvor grundigt du gør det.

Ismaskinen er lavet i rustfri stål, hvilket gør den meget solid. Det betyder også, at de fleste dele af maskinen kan rengøres i opvaskemaskinen. Det behøver du dog ikke hver gang du har anvendt ismaskinen. Du kan blot bruge en fugtig varm klud, og så vaske den grundigt når du har brugt den et par gange.

Bonusinformation om Wilfa ICM-C15 maskinen med kompressor

Hvis du har læst denne artikel fra ende til anden, så ved du det mest basale om Wilfas ICM-C15 ismaskine. Du kan sagtens finde flere informationer om denne ismaskine, og det bør du gøre, hvis du overvejer at købe den. Den kan klart anbefales.

Et godt tip er at undgå diverse metalredskaber. De kan ødelægge maskinen og den belægning, som ismaskinen er udstyret med. Du bør derfor vælge nogle redskaber, som ikke kan ødelægge maskinen. Der er mange alternativer, som ikke skader ICM-C15 ismaskinen.

Det er også en fordel, at der ikke er noget forarbejde forbundet med Wilfas populære ismaskine. Den er udstyret med en kompressor, så det er nemt og hurtigt at lave en god is. Mange andre ismaskiner kræver både forarbejde og er komplicerede at anvende. Men det er ICM-C15 ikke.

Derudover kommer ICM-C15 ismaskinen med et digitalt display, som gør det nemt og overskueligt at bruge den. Her har du adgang til de funktioner, som maskinen har. Det er ikke den maskine, som har flest smarte funktioner, men den har det, som man i mange tilfælde har behov for. Hverken mere eller mindre.

Slutteligt er maskinen udstyret med en aftagelig skål. Det gør det nemt at rengøre ismaskinen når du har brugt den. Det gør det også nemt at transportere isen, når først den er lavet. Generelt set er ICM-C15 ismaskinen et godt bud på en god ismaskine, som er simpel og nem at anvende - og så har den vundet flere priser.

Køb Wilfa ICM-C15 Ismaskinen her:


Du kan her se en prisoversigt for maskinen hos de mest populære online forhandlere af ismaskiner

Prisoversigt Wilfa ICM-C15 

Butik Levering Pris  
 Wuptifri1399,-kobnuknap
 WhiteAwayfri1439,-kobnuknap
 KitchenOne fri 1449,- kobnuknap
 Gelateriafri1999,- kobnuknap

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB