Exido Ismaskine

iselsker08e

exido

Er du på udkig efter en billig ismaskine med kompressor er det svært at komme uden om firmaet Exido, der har en prisstærk ismaskine i deres sortiment, Exido 246-048. Denne ismaskine er et fund til prisen, og et ideele valg for den lille familie der ønsker at komme igang med hjemmelavet is.

Exido 246-048 ismaskinen bliver produceret i østen, og samme maskine kan findes under flere forskellige mærker som f.eks. Ariete og Unold Polar.

Ismaskinen fra Exido er et godt valg for dig der ønsker en ismaskine med kompressor, men ikke helt er parat til at bruge flere tusinder kroner på en ismaskine.exido-ismaskine Ismaskinens kompressor og motor er ikke helt så kraftig som i de dyere maskiner, men egner sig fint til almindelig hjemme forbrug.

Den største ulempe ved denne maskine er at den har en lav kapacitet, og giver dig kun mulighed for at lave en liter is af gangen i den medfølgende skål. Denne opgave klare ismaskinen på mellem 30-60 minutter, alt efter hvor kold ismassen er når den hældes på maskinen. Så hvis jeres familie er "stor-forbruger" af is, bør i måske overveje en af de lidt større ismaskine modeller fra f.eks. Nemox, der hurtigere kan producere en større mængde is.

Exido ismaskinen har et flot buet, hvidt og moderne design der vil kunne passe ind i de fleste køkkener. Ismaskinen måler 38,5 x 28,5 cm og er 32 cm høj.

Sådan laver du is med en Exido ismaskine.

Det er nemt at lave is med denne ismaskine. Når du har fundet en isopskrift laver du først ismassen, hvorefter den hældes i den medfølgende skål. Husk på ikke at fylde skålen helt op, da ismassen udvider sig når den fryser.
Herefter sættes skålen ned i ismaskinen og rørervingen puttes ned i ismassen, inden låget sættes på.
Til sidst sættes den aftagelige motor fast på toppen af ismaskinen, og du er nu klar til at starte ismaskinen. På Exido ismaskinen har du mulighed for at indstille maskinen til at kører i 10, 20, 30, 40, 50 eller 60 minutter. Det nemmeste er at stille ismaskinen til 60 minutter og så holde lidt øje med hvornår ismassen bliver så fast at motoren har svært ved at trække rørervingen rundt. På det tidspunkt er isen færdig og har konsistens som softice. Ønskes en hårdere is, stilles isen i fryseren et par timer.

Tip: ønsker du at tilsætte hakket chokolade, nødder, kiks eller andet, så vent til ismassen begynder at blive en smule fast, og så tilsæt det igennem den lem der er på låget til ismaskinen. På den måde undgår du at alt "fyldet" ender i bunden af isen.

Køb Exido ismaskinen her:

Prisoversigt Exido Ismaskinen 

Butik Levering Pris  
 Wupti fri 1199,-  kobnuknap

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB