Test af ismaskiner

iselsker08e

Er du på jagt efter en ismaskine med kompressor, så skal du selvfølgelig finde en god kombination af pris og kvalitet. Du kan derfor med fordel kigge på forskellige ismaskine tests, undersøgelser og sammenligninger fra ind- og udland og vurdere, hvilken ismaskine der falder bedst i din smag. Vi har gjort det lidt mere overskueligt for dig som iselsker at finde den rigtige ismaskine med kompressor.


Men lad os starte med det mest basale - nemlig, hvorfor du bør købe en ismaskine med kompressor og ikke en uden. Det afhænger selvfølgelig af dine behov, og hvad du forventer af maskinen, men lad os se nærmere på tingene.


Fordele ved en ismaskine med kompressor


Der findes et hav af forskellige ismaskiner. Derfor skal du holde tungen lige i munden, når du skal finde den helt perfekte. Der er nemlig mange ting man kan kigge på, når man skal vælge ismaskine.

Man kan sagtens købe en standard ismaskine til omkring et par hundrede kroner på tilbud. Men er du glad for is, og ved at du kommer til at lave meget is, vil du hurtigt fortryde det, hvis du vælger en ismaskine uden kompressor. Der er så mange fordele ved kompressoren, at den er alle pengene værd.


Den største fordel ved at vælge en ismaskine med kompressor er at den kan lave alle de portioner is du ønsker lige efter hinanden. Du er derved ikke begrænset til kun at kunne lave en enkelt portion, for derefter at vente 12-24 timer for at lave næste portion, som det er tilfældet med de billige ismaskiner uden kompressor. En anden væsentlig fordel at den ofte har en større kapacitet, og du derved kan lave en større mængde is af gangen.

En ismaskine med kompressor er som udgangspunkt mere solidt bygget, og kvaliteten er normalt et niveau eller to bedre. Du får med andre ord et produkt, som kan holde til lidt af hvert og som kan glæde dig i årevis med lækker velsmagende is. Ulempen er så at den logisk nok også fylder den del mere i køkkenskabet eller på bordet.


Køb din ismaskine med kompressor online


Der findes efterhånden et utal af forhandler af ismaskiner. Derfor bør du undersøge markedet grundigt, da du ellers vil opleve, at du hurtigt kommer til at betale overpris for din ismaskine. Men lad os se nærmere på et par af de online forhandlere, som har et stort udvalg af ismaskiner til gode priser.

Du bør altid tjekke prisen på maskinerne hos flere forhandlere. Det tager ikke mange minutter, at tjekke flere forhandlere. Tjekker du kun hos én forhandler har du ikke et overblik over prisniveauet. Du kan dermed hurtigt blive snydt, og betale alt for meget for din ismaskine. Vi har gjort det nemt for dig ved at have prissammenligningstabeller på alle vores sider med beskrivelse af ismaskiner.

Wupti:

Wupti er en af Danmarks førende forhandlere af maskiner af forskellige slags. Det er selvfølgelig også ismaskiner, hvor Wupti har et stort udvalg. Der tilbydes gratis fragt, og gode priser på de mange produkter, som du finder i Wuptis sortiment.

KitchenOne:

KitchenOne er et af de mest populære steder at købe ismaskiner og andet køkkenudstyr. Kvaliteten er i top, og servicen og priserne er også i højsædet. Du bør derfor bruge lidt tid på, at se om KitchenOne har en ismaskine, som du kan bruge.

Gelateria:

Hos Gelaterias finder du et stort udvalg af forskellige ismaskiner. Det er nemlig blandt deres kerneprodukter. Du kan derfor sagtens finde din kommende ismaskine med kompressor hos forhandleren. De har nogle af markedets bedste ismaskiner, så Gelaterias er absolut konkurrencedygtige.

4 anbefalelsesværdige ismaskiner som gør det godt i tests

Når  du skal vælge ismaskine skal du kigge på en masse forskellige ting - levetiden, kvaliteten og prisen er blot et par af de mange faktorer, som spiller ind i forbindelse med valget.

Du kan dog undgå, at skulle undersøge alle de enkelte produkter ved at tjekke tidligere undersøgelser og sammenligninger. Find testvindende maskiner og tag udgangspunkt i dem, så vil du i langt de fleste tilfælde få en ismaskine som du vil blive glad for og som holder i mange år. Lad os se nærmere på et par af de testvindende ismaskiner.


 

Gaggia Gelatiera

gaggia-gelatieraEr du på jagt efter en prisvenlig ismaskine, som selvfølgelig er udstyret med en kompressor, så kan dit valg meget vel falde på denne Gaggia Gelatiera ismaskine, som prismæssigt ligger i den lave ende af middelklassen.

Gaggia Gelatiera er grundet den gode kombination mellem kvaliteten og prisen blevet et hit blandt forbrugerne. Derudover har ismaskinen i 2011 vundet ETM’s ismaskine test (ETM er det tyske svar på TÆNK). Den store succes finder man blandt andet hos virksomheden Gaggia. Her har man 70 års erfaring med blandt andet ismaskiner.

Gaggia Gelatiera vejer små 13 kg, og har en tilberedningstid på omkring 30-40 minutter og kan lava ca. 1,5 liter is af gangen. Til en pris omkring 2.500 kroner, mener vi at denne ismaskine er et rigtigt fornuftigt valg.
Læs mere om Gaggia ismaskiner her

Prisoversigt Gaggia Gelatiera

Butik Levering Pris  
 Gelateria fri 2595,-  kobnuknap
 Langondola (IT)105,- 2999,- kobnuknap


 

Nemox Gelatissimo Exclusive

nemox-gelatissimoVi må (igen) bøje os i støvet for Italien. Der er noget med det land og populære og eksklusive produkter. Det kan vi se med denne ismaskine fra Nemox. Virksomhedens uden tvivl stærkeste side, som vinder både forbrugerne og diverse testpriser, er Nemox evne til at skabe et produkt, som er holdbart og nemt at betjene og rengøre.

Udover at være anbefalet i disse test hos fairlady.com og dinside.no er Nemox Gelatissimo Exclusive også en maskine vi selv på iselsker.dk har rigtigt gode erfaringer med, og som også er en ismaskine der får mange gode ord med på vejen af brugere her på siden.

Nemox Gelatissimo Exclusive kan lave 1,7 liter is på ca. en halv time, hvilket er er nok til 4-6  personer. Den er dermed et godt bud på en ismaskine med kompressor, som kan lave en stor lækker velsmagende og cremet is, til en rigtig fornuftig pris. Ismaskinen er nem at betjene, og er desuden mere støjsvag end mange andre ismaskiner i samme prisklasse.

Prisen for denne lækkerbisken ligger omkring 2.500,00 kroner på tilbud.

Prisoversigt Nemox Gelatissimo Exclusive

Butik Levering Pris  
 Wupti fri2478,- kobnuknap
 KitchenOne fri2499,- (hvid) kobnuknap
 WhiteAway fri2799,-kobnuknap
 Gelateria fri2995,-  kobnuknap
 Langondola (IT)105,- 2695,- kobnuknap


 

Wilfa ICM-C15

wilfa-ismaskine-2-1Er du på jagt efter en praktisk ismaskine med en kompressor til en meget lav pris, så undgår du næppe denne Wilfa ICM-C15 maskine. Den lever på mange punkter fuldt op til mange af de lidt dyrere ismaskiner på markedet. Lad os se nærmere på maskinen.

For det første er denne ismaskine fuldautomatisk. Derudover er den udstyret med et digitalt display, modsat mange andre ismaskiner. Her har du direkte adgang til de indbyggede funktioner. Det er eksempelvis timer-funktionen, start-funktionen og sluk-funktionen. Det gør det nemt at anvende maskinen på alle punkter, selv hvis du ikke har erfaring med ismaskiner. En anden smart funktion ved denne ismaskine er at den kan holde isen kold i op til en time efter at isen er kørt færdig.

Med Wilfa ICM-C15 maskinen får du ikke isen på rekordtid. Det tager op til en time at lave 1,5 liter is, men resultatet er også helt uimodståeligt. Det er lækker cremet is, som denne ismaskine kan producere. Den bedste is, får du ved at spise den umiddelbart efter produktionen.

Denne ismaskine får pæne ord med på vejen i denne test hos dinside.no
Vores vurdering er at denne ismaskine er det bedste køb til prisen.

Læs mere om WIlfa ICM-C15 her.

Prisoversigt Wilfa ICM-C15 

Butik Levering Pris  
 Wuptifri1399,-kobnuknap
 WhiteAwayfri1439,-kobnuknap
 KitchenOne fri 1449,- kobnuknap
 Gelateriafri1999,- kobnuknap


 

Musso Lussino 4080

musso-lussinoEn ismaskine i samme kvalitet som Musso Lussino 4080 skal du lede længe efter. Den er produceret med et stort fokus på kvaliteten, hvilket man oplever fra første gang ismaskinen tages i brug. Den høje kvalitet betyder også en stor tilfredshed hos kunderne, som kan se frem til at have en ismaskine mange år ud i fremtiden.

Denne ismaskine er designet til hårdt og vedvarende brug og er ikke til at slide op. Ismaskinen er lavet i rustfrit stål og fortjener en fast plads på køkkenbordet. Ismaskinen har en noget kraftigere motor end de fleste andre ismaskiner til privat brug, hvilket gør det muligt at lave en forholdsvis hård is.

Prisen for denne fantastiske ismaskine er 6.495,00 kroner. Man får så også kvalitet for alle pengene, og man vil sent fortryde sit køb, hvis valget falder på en Musso Lussino 4080.

Maskinen vejer 16,5 kg - kvalitet for hvert eneste gram. Tilberedningstiden er omkring 15-20 minutter. Det er dermed en fantastisk maskine, som klart kan anbefales, hvis man ønsker at den skal holde flere år ud i fremtiden.

Prisoversigt Musso Lussino 4080

Butik Levering Pris  
 Bagetid fri6850,- kobnuknap
 Gelateria fri5995,-  kobnuknap

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB