OBH ismaskiner

iselsker08e

Du har helt sikkert hørt om OBH før. OBH er et af de mest kendte og bedst sælgende mærker inden for husholdningsapparater på det danske marked. I denne artikel vil vores fokus være på ismaskinerne fra OBH, som oftest får gode bedømmelser og anmeldelser. Lad os se nærmere på, hvad der gør OBH ismaskiner så populære.

 

Ismaskinerne fra OBH er uden kompressor

 

En af de ting, som er fælles for alle ismaskinerne fra OBH er, at de ikke er udstyret med en kompressor. Det betyder, at det kræver noget forarbejde inden du kan starte din ismaskine og lave is. Det kan have sin ulempe, hvis man pludselig får lyst til is, og fra det tidspunkt skal vente 12 timer, inden at kølelegemet er nedfrosset nok til at man kan starte maskinen. Men sådan er alle ismaskinerne fra OBH.

At en ismaskine har en kompressor betyder, at den selv fryser isen ned. Altså fryser OBH Nordicas ismaskiner ikke selv igen. Du skal derfor smide køleelementet i fryseren, og derefter vente 12-24 timer, inden du kan bruge ismaskinen. Det skal du være indstillet på, og har du behov for at lave flere portioner is lige efter hinanden skal du i stedet se dig om efter en ismaskine med kompressor.

 

Køb din ismaskine fra OBH online

 

Ismaskinerne fra OBH er generelt meget billige uanset om du købe dem i din lokale isenkræmmer eller på nettet. Det er dog næsten altid på nettet du finder de bedste tilbud på OBH ismaskiner. Oftest er Besparelsen ved at handle på nettet størst når du vælger en af de dyreste modeller.

Udover at spare dig penge ved at købe din ismaskine online, er der også den fordel at du oftere finder et bredere udvalg af modeller. Den stigende konkurrence på nethandel gør også at priserne bliver presset helt i bund. Du kan blandt andet købe din ismaskine fra OBH hos Wupti, KitchenOne og CDON.

 

3 gode ismaskiner fra OBH

 

Som nævnt før, så får ismaskinerne fra OBH næsten altid mange fine ord med på vejen. Det er blandt andet derfor, at OBH er blandt de mest populære mærker i Danmark når det kommer til ismaskiner uden kompressor. De har flere forskellige modeller. Vi har valgt at se nærmere på 3 mest populære modeller.. Det er 3 meget forskellige ismaskiner, som dog alligevel minder om hinanden på mange punkter.

Du bør vælge ismaskine med omtanke - det er trods alt et produkt, som flittigt vil blive brugt om sommeren, og derfor bør dække dine behov og krav bedst muligt. Når nu udvalget er så stort, så skulle der være rig mulighed for at vælge en ismaskine der dækker lige netop dine behov.

 

OBH Nordica 6623 ismaskine

OBH 6623 

6623-modellen fra OBH Nordica er en populær lille og kompakt ismaskine. Denne ismaskine kan ofte findes på tilbud til under 400,- hvilket har gjort den til en af de mest solgte ismaskiner på det danske marked. Denne ismaskine fra OBH har både sine fordele og ulemper som vi vil se nærmere på.

OBH Nordica 6623 er en ganske simpel ismaskine. Der er ingen smarte funktioner, hvilket betyder, at den er simpel at anvende og nemt at anvende. Ismaskinen fylder ikke meget, og er nemt at gemme af vejen når du ikke har brug for den. Denne ismaskine har i flere test kun opnået en middel karakter, hvilket også er vores vurdering.

6623-modellen kan lave en god is på omkring 10-12 minutter. Du kan lave alle former for is på denne maskine. Det kan dog være nødvendigt at stille isen i fryseren nogle timer efter den er kørt, hvis du ønsker en hård is.

Den største ulempe ved OBH Nordica 6623 er at det er en meget lille skål på kun 0.32 liter. Det er en af de ting, som der er fokus på i diverse test, og som trækker væsentligt ned på scoren. Der er nemlig næppe nok is til to personer, hvilket betyder, at din hjemmelavede is skal laves af flere omgange. Der medfølger dog to skåle, så du har mulighed for at lave 2x0,32 liter is lige efter hinanden.

Der er også kunder der har klaget over at låget er i dårlig kvalitet og hopper af fra tid til anden, hvilket kan betyde at isen ikke fryser jævnt og ensartet.

Rengøringen af maskinen klares nemt og hurtigt. Låg, skåle og rørespartel vaskes op i varmt sulfovand, mens motoren blot tørres over med en fugtig klud.  Som nævnt længere oppe fås denne ismaskine til omkring 300-400,- kroner, hvilket er en lav pris, hvis du sammenligner med de mange andre mærker på markedet. Denne ismaskine er derfor god til folk, som skal købe deres første af slagsen, og som ikke har behov for at lave store mængde is. Der medfølger desuden også en lille bog med opskrifter, så du kan få inspiration til sjove og spændende forfriskninger.

Prisoversigt OBH6623

Butik Levering Pris  
 Wupti fri399,-kobnuknap

 

OBH Nordica 6616 ismaskine

 OBH-box ismaskine 6616

En anden af OBH Nordicas ismaskiner er 6616-modellen. Den minder på mange måder om 6623 - den er både billig, simpel og let at rengøre. Men lad os se nærmere på, hvad denne ismaskine kan. Det bør også nævnes at denne ismaskine har været TESTVINDER I TÆNK Maj 2014.

OBH Nordica 6616 ismaskinen kan lave en lækker og stor portion is på kort tid. Det tager små 30 minutter fra start til slut, og du kan følge med i hele processen gennem det transparente låg, som ismaskinen er udstyret med.

Når du skal have ingredienserne i, så kan du hurtigt gøre det gennem det store påfyldningshul i låget. Nemmere bliver det ikke at få lavet en lækker cremet is på under en halv time. Det er nemt at rengøre både maskine og skål. Alle dele vaskes i sulfo vand på nær motoren der  tørres over med en våd klud. Det er vigtigt, at du holder den ren og pæn af hygiejniske årsager og for at den altid klar til næste gang du skal bruge den

6616-modellen er derudover udstyret med praktiske håndtag, så du nemt kan transportere isen. Den kan lave 1,5 liter, hvilket er bedre end mange andre ismaskiner i samme prisklasse, og rigeligt is til 4 personer. Derudover medfølger der en ekstra skål og nogle opskrifter.

Prisoversigt: OBH Box 6616

Prisoversigt OBH6616

Butik Levering Pris  
 Wupti fri349,-kobnuknap

 

OBH Nordica 6617 ismaskine

 OBH-Tasty-duo-6617

Denne model fra OBH adskiller sig noget fra de to andre modeller vi har omtalt. Teknisk set virker de på samme måde ved at have et kølelegeme der skal i fryseren i 12-24 timer før brug. Det der gør denne ismaskine en tand smartere end de to andre, er at du kan lave to forskellige slags is på samme tid, da ismaskinen er delt op. Det betyder, at du ikke behøver at nøjes med en variant men kan lave to forskellige smagsvarianter på samme tid.

OBH 6617 ismaskinen kan lave 0,40 liter is ad gangen i hver skål. Du kan dermed lave 0,80 liter is i alt. Hele processen tager 20 minutter fra start til slut, og giver nok is til 3-4 personer. Er du på bar bund omkring, hvilken is du vil lave, så medfølger der et hæfte med opskrifter. Derudover får du også to skeer, to hældetude og selvfølgelig to skåle med i købet.

Prisoversigt: OBH tasty duo

Prisoversigt OBH6623

Butik Levering Pris  
 CD ON29,- 349,- kobnuknap

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB