Nemox ismaskiner

iselsker08e

nemox-logoNemox er blot ét af mange forskellige mærker, som du formodentlig vil støde på, hvis du er på jagt efter en ismaskine. Men, som du sikkert kan nikke genkendende til, så kan det være svært at finde den helt perfekte maskine. Derfor er det er en fordel, hvis du har lidt viden omkring de forskellige mærker og maskiner.

Nemox blev, som så mange andre virksomheder der producere is- og kaffemaskiner, grundlagt i Italien i 1986, og har produceret og solgt over 6 millioner ismaskiner til både privat og professionelt brug. Er der én ting man efterhånden har lært om Italien, så er det at de har forstand på at lave is. Det er derfor meget sjældent, at man oplever, at en ismaskine fra Italien leverer produkter i dårlig kvalitet.

Nemox laver mange forskellige kvalitetsprodukter. Vi har valgt et par af deres bedst sælgende ismaskiner til privat brug, som vi vil kigge lidt nærmere på nu. Nemox laver mange forskellige ismaskiner - nogle med, og andre uden kompressor, og også ismaskiner der kan bruges professionelt til at lave store mængde is på kort tid. Generelt gør virksomhedens ismaskiner det godt i diverse test, både online og offline. Det vil du også hurtigt kunne se, hvis du tjekker forskellige test, hvor Nemox ismaskiner er blevet anmeldt.

 

Derfor skal du vælge en Nemox ismaskine med kompressor

 

Der er nogle helt centrale fordele ved ismaskiner, som har en indbygget kompressor. De har blandt andet evnen til at køle isen selv, uden brug af et fryseelement. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan lave en god is, uden at du skal klargøre et fryseelement først.

Derudover er de ismaskiner, som har en indbygget kompressor som oftest lavet i en bedre og mere holdbar kvalitet, end ”billige” ismaskiner uden kompressor. De er samtidig mere effektive, og i mange tilfælde nemmere at anvende.

Du kan eksempelvis ikke lave flere portioner is lige efter hinanden, hvis ikke maskinen har en kompressor. Det skal du også have med i dine overvejelser - for hvis maskinen kun kan lave 0,50 liter is, så kan det være nødvendigt at kunne lave flere portioner for at der er is nok til alle dine gæster. Det kan du med en ismaskine, som har en kompressor indbygget.

 

3 gode ismaskiner fra Nemox

 

Som sagt laver Nemox mange forskellige maskiner. Nogle er bedre end andre, og koster selvfølgelig også lidt mere. Nemox findes i mange forskellige prisklasser, og der er både modeller med og uden kompressor.

Vi har taget 3 ismaskiner fra Nemox, som har kompressor, og som befinder sig i forskellige prisklasser. Disse 3 maskiner gør det godt i mange forskellige test og som både er nemme at betjene og rengøre.

 

Nemox Gelato Grand

nemox-gelato-grandEr du på jagt efter en billig maskine, så er denne et godt valg. Det er den billigste, som du vil finde omtalt i denne artikel. Den kan ofte købes til omkring 1700-2000 kroner, hvilket vi finder meget billigt, når man har in mente, hvor effektiv og god den er. Lad os se lidt nærmere på ismaskinen, Nemox Gelato Grand.

Vi skal huske på, at det er den billigste maskine, som vi omtaler i denne artikel - derfor kommer det nok ikke som den store overraskelse, at det også er den “dårligste” af de 3 omtalte. Den er dog stadig super effektiv og lavet med en kompressor, hvilket du hurtigt vil blive glad for, når først du begynder at bruge ismaskinen.

Sammenligner du denne ismaskine med mange andre i samme prisklasse, ligge denne maskine i den gode ende hvad angår størrelsen på skålen og kan producere op til 1,5 liter is ad gangen. Den kan lave is til ca. 4-6 mennesker på én gang. Det er dermed både hurtigt og simpelt at lave en god portion is. Man skulle i den forbindelse tro, at det var en stor maskine - men det er det bestemt ikke. Den har en god størrelse, så du nemt og hurtigt kan flytte rundt på den, hvis du måtte have behov for det. Der er dermed mange muligheder for opbevaringen af ismaskinen, hvis du ikke synes den fortjener en fast plads på køkkenbordet.

Rengøringen er også hurtigt overstået. De fleste dele kan vaskes i opvaskemaskinen. Du kan dog også bare bruge en fugtig klud, hvilket i mange tilfælde er noget hurtigere og smartere. Der er nemlig ingen grund til, at det skal fylde i opvaskemaskinen.

Nemox Gelato Grand leveres med 1 stk skål i aluminium, hvilket gør rengøringen hurtig og praktisk praktisk – har du behov for flere skåle kan disse købes som ekstra tilbehør.

Maskinen er så nem at betjene, at manualen sjældent bliver læst. Det hele giver sig selv, og du kan hurtigt begynde at arbejde med maskinen. Dog kan det være en fordel at læse lidt mere om, hvordan man anvender en ismaskine mest optimalt, hvis du ikke har brugt en før.

Prisoversigt Nemox Gelato Grand 

Butik Levering Pris  
 WhiteAway fri2045,- kobnuknap
 Langondola (IT)105,- 2999,- kobnuknap


 

Nemox Gelatissimo Exclusive

nemox-gelatissimoEr du villig til at give lidt mere for din ismaskine, så kan det være, at du skal vælge denne model fra Nemox. Den fås ofte på tilbud til 2500-2800,- kroner, hvilket vi vurderer som værende en god pris for en ismaskine af den kvalitet, derfor kan denne ismaskine også klart anbefales til prisen.

Ismaskinens ydre del er lavet i plastic, hvilket størstedelen af ismaskiner i denne prisklasse er lavet i. For nogle kan det godt virke lidt ”billigt”, men det har også sine fordele. Det er billigt at producere i plastic, og derfor kan prisen på denne ismaskine holdes nede på et fornuftigt niveau. Samtidig er det let at rengøre og vejer ikke meget.

Når du arbejder med Nemox Gelatissimo Exclusive, så arbejder du med en maskine, hvor kvaliteten er helt i top. Den is, som maskinen laver er også i god kvalitet. Den laver isen hurtigt og effektivt, og i løbet af 20-40 minutter kan du have 1,7 liter velsmagende hjemmelavet is klar. Skålen kan tages af, og er dermed nem at transportere. Den kan også rengøres super nemt og hurtigt. Du tager den blot af og vasker den. Mere enkelt kan det ikke blive. Som med Nemox Gelato Grand er det også muligt at købe ekstra skåle til denne ismaskine.

Nemox Gelatissimo Exclusive kan lave en god portion is. Den er forholdsvis støjsvag i forhold til mange andre ismaskiner på markedet. Den er også nem at anvende og betjene, så selvom du ikke har haft en ismaskine før, så skal du ikke være bange for, at du ikke kan bruge denne. Det kan du sagtens.

Den har også en god størrelse, så den er nem at opbevare. Alt i alt en god ismaskine. Du får også et hæfte og en ske med, så du kan starte med at anvende ismaskinen når du får den leveret.

Prisoversigt Nemox Gelatissimo Exclusive

Butik Levering Pris  
 Wupti fri2478,- kobnuknap
 KitchenOne fri2499,- (hvid) kobnuknap
 WhiteAway fri2799,-kobnuknap
 Gelateria fri2995,-  kobnuknap
 Langondola (IT)105,- 2695,- kobnuknap


 

Nemox Gelato Pro 1700

nemox-pro1700Den sidste ismaskine, som du vil kunne læse om i denne artikel er den bedste af de 3 maskiner. Det er også den, som koster mest. Den minder på mange måder om Nemox Gelatissimo Exclusive, da de to maskiner teknisk set stort set er identiske, men lad os alligevel gennemgå den kort da den har sine fordele.

Dette er Nemox’ topmodel til hjemmebrug. Maskinen fås i flere farve og er bygget i en rigtigt flot design med et kabinet i aluminium, der giver den er mere eksklusivt look end ismaskiner i plastik.

Den er super effektiv og laver helt fantastiske resultater. Den kan lave 1,7 liter is på omkring 20-40 minutter, hvilket gør den meget effektiv. Det er bestemt ikke uden grund, at den ofte omtales som værende virksomhedens hidtil mest effektive ismaskine.

Nemox Gelato Pro 1700 er også udstyret med en helt speciel termoføler (overvågningssytem), som gør at den teknisk adskiller sig fra de billige maskiner fra Nemox. Denne termoføler kan nemlig mærke, om isen i maskinen begynder at smelte. Gør den det, ja så begynder Nemox Gelato Pro 1700 at køle igen. På den måde har du altid en god is, som er klar til at blive spist.

Med andre ismaskiner kan det være en nødvendighed at tage isen ud af maskinen for at opbevare den, inden den skal serveres. Det er ikke nødvendigt med denne denne maskine. Den holder selv isen kold. Du skal dermed ikke tænke over, om isen nu er smeltet eller ej. Denne funktion er især god at have, hvis du har gæster. Så behøver du ikke tænke på hvornår isen er kørt færdig, og at du skal have den smidt i fryseren. Her lader du bare isen stå i maskinen til i er klar til desserten.

Prisen for denne ismaskine ligger i den høje ende for ismaskiner til hjemmebrug og ligger imellem 5000-6000,- kroner, alt efter om du kan finde den på tilbud.. Den koster dermed lidt mere end de to andre fra Nemox. Dog får du også lidt mere for pengene med denne maskine, men det hele afhænger jo af dine krav og behov. Men den er bestemt en ismaskine der kan anbefales, især hvis det er en maskine der skal stå fremme.

Prisoversigt Nemox Pro 1700

Butik Levering Pris  
 Wupti fri5999,- *kobnuknap
 KitchenOne fri5999,- *kobnuknap
 Gelateria fri6595,-  kobnuknap
 WhiteAway fri7015,- kobnuknap

 
* Wupti og KitchenOne forhandler kun den nye model nemox pro 1700 UP

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB