Gaggia Ismaskiner

iselsker08e

Gaggia-milano
Gaggia er et gammelt og velkendt italiensk mærke inden for espressomaskiner, hvor historien går tilbage til 1938 hvor Achille Gaggia indgav sin patentansøgning for hans nye opfindelse; espressomaskinen. En maskine der gennem et damptryk pressede vandet gennem formalet kaffe, og skabte en espresso med masser af smag, aroma og sit karakteriske skumlag - som vi også kende espressoen idag.

Siden dengang har udviklingen gået stærkt for Gaggia, som idag stadig er et af de mest anerkendte mærker inden for espressomaskiner til både private og professionelle.
gaggia-gelatiera

Gaggia har valgt hovedsageligt at fokusere på espressomaskiner, men heldigvis for os iselskere har de udviklet en ismaskine, den meget populære Gaggia Gelatiera. Denne ismaskine har været på markedet i mere end 10 år og er stadig en af de mest solgte ismaskiner til hjemmebrug. Maskinen er meget enkel og nem at betjene og rengøre.

Med en Gaggia Gelatiera får du en rigtig god ismaskine til prisen. Gaggia Gelatiera har også flere gange været en testvinder i forskellige ismaskine test. Bl.a. har den i juli 2011 vundet prisen som det bedste køb i en test lavet af de tyske forbrugermagasin ETM testmagazin.

Det eneste minus ved ismaskinen er at den har en kun fåes i en størrelse, og har en forholdvis lav kapacitet på 600g, hvilket svare til 1-1,2 liter is, som den laver på mellem 20-40 min. Med mindre du er en stor familie så er det dog intet problem, da det er rækkende til ca. 4 personer.

Når du køber en Gaggia Gelatiera ismaskine medfølger der en lille opskriftshæfte, en isske, et målebæger og en ekstra skål. Det er muligt at købe flere skåle som ekstra tilbehør.

Gaggia ismaskine er udstyret med en timer, hvor du kan indstille hvor lang tid den skal køre før at den stopper. Skulle isen være færdig før den indstillede tid, er der en sikkerhedsfunktionen der gør at maskinen selv stopper, for ikke at overbelaste motoren i maskinen.

Lyder denne ismaskine som noget for dig, kan du nedenfor se en oversigt med priser og forskellige forhandlere af Gaggia Gelatiera ismaskinen.

Prisoversigt Gaggia Gelatiera

Butik Levering Pris  
 Gelateria fri 2595,-  kobnuknap
 Langondola (IT)105,- 2999,- kobnuknap

Er du interesseret i at læse mere om historien bag firmat Gaggia kan du læse den ved at klikke her

 

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB