Om iselsker.dk

iselsker08e

Iselsker.dk har fokus på hjemmelavet is. Vi er af den mening at der findes for lidt information og råd til folk, der godt kunne tænke sig selv at lave deres is. Siden henvender sig hovedsageligt til private og amatør is-magere.

iselsker.dk har kommercielt indhold og er finansieret af reklame indtægter på siden. Der tages forbehold for prisændringer, kampagnetilbud og tastefejl i tekser og priser. Priser og tekster bør kun ses som vejledende og ikke fyldestgørende. Vi gør vort bedste for at holde priserne på ismaskiner opdateret men der kan være enkelt fejl.

Vi håber at I vil få glæde af siden. Ros og kritik er meget velkommen. Du kan sende os en mail igennem mail formuleren under kontakt os eller på email

Er du på udkig efter billig pastamaskine - så besøg vores andet site pastamaskinen.dk


 

 

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB