Hindbærsorbet

iselsker08e

 

Ingredienser:

500 g hindbær
200 g sukker
1/2 l vand
1/2 citron

Vejledning:

Kog en sukkerlage af vandet og sukkeret. Lad lagen køle af. Blend hindbærrene og citronerne til puré. Bland puréen i sukkerlagen. Pisk op i isen et par gange. Frys sorbeten i en ismaskine, eller rør i isen flere gange under ind­frysningen.


Opskrift bragt med tilladelse fra Amis Isbar - Besøg deres hjemmeside her.

Kommentarer  

+6 #2 Caroline 31-07-2011 20:07
Når der står 1/2 citron, er det så saften fra en halv citron der menes?
+5 #1 Tine Lisberg 17-01-2011 14:31
En god ide kan være at presse den blendede hindbær gennem en fin si - så undgår du de små irriterende sten.

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB