Kokos Gelato

iselsker08e

Ingredienser:

4 æggeblommer
120 g sukker
4 dl kokosmælk
2 dl sødmælk

Vejledning:

Pisk æggeblommer og sukker til en lys og luftig æggesnaps.

Hæld kokosmælk (hvis kokosmælken er stivnet lidt, rør den da ud inden) og sødmæk i en gryde og sæt den over medium varme. Varm gryden op til lige før kogepunktet (små bobler i kanten af gryden kommer til syne). Tag gryden af blusset.

Tilsæt 1/3 af den varme kokosmælk til æggesnapsen og rør dette godt sammen.

Sæt igen gryden over lavt blus og tilsæt langsomt æggesnapsen med kokosmælken igen imens der røres i gryden. Fortsæt dette til massen er blevet så cremet at du kan trække et spor på en træske. Det må endelig ikke bringes i kog.

Si massen i en beholder og sæt den på køl i min. 4 timer (helst natten over) før at den køres i ismaskinen.

Tip: Du kan med fordel tilsætte hakkede chokoladestykker lidt inde i indfrysningen.

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB