Isvarianter

iselsker08e

Disse beskrivelse er lavet ud fra hjemmelavet is, da man i industrien også tilsætter stabilisatorer og emulgatore for at skabe en mere holdbar konsistent. Samtidig er man også mere og mere gået fra at bruge æg ved moderne is fremstilling.

Flødeis/Parfait (perfekt): Dette er is lavet på fløde, æggeblommer og sukker.
Kalorieindholdet i flødeis: 200-280kcal per 100gram.
Klik her for opskrifter på flødeis.

Gelato: Gelato også kaldet Italiensk is er kendt som en blød og cremet is med rigtig god og kraftig smag. Gelato er en tung/kompakt is, da der stort set intet luft er pumpet ind i den. Derfor vejer en liter gelato også ca. 800-900 gram. Isen er oftest lavet med mælk, æggeblommer og sukker. Dette er med til at gøre isen noget mere kalorielet end flødeis.
Kalorieindholdet i gelato: 140-190kcal per 100gram.
Klik her for opskrifter på italiensk gelato.

Sorbet: En frugt is, hvis frugt indhold min. skal være 25 procent (ofte over 50% frugt). Laves oftes på en sukkerlage, friske frugter og en marengsblanding af æggehvider og flormelis. En anden form for sorbet er sherbet, hvor vandet er erstattet med mælk, fløde eller youghurt.
Kalorieindholdet i sorbet is: 80-120 kcal per 100gram.
Klik her for sorbet opskrifter.

 

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB