Kaffe

iselsker08e

Med til eller efter desserten hører der sig ofte en god kop kaffe. 

Der er flere forskellige faktorer til spiller ind i kampen efter den perfekte kaffe. Bryggetid og bryggetemperatur har stor indflydelse på den færdigt bryggede kaffe. Udover dette findes der også et hav af forskellige kaffebønner og kvaliteten af disse.

Her på siden vil vi komme med en række tips, opskrifter og ideer til hvordan du kan serverer den bedste kop kaffe for dig selv og dine gæster. For at læse mere om kaffe brug menu-punktet kaffe i toppen af siden.

 

 

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB