Råvarer og ingredienser

iselsker08e

råvarer

I denne artikel vil vi prøve at komme med forslag til forskellige råvarer fra den danske natur som du kan bruge i isen.
I løbet af sommeren og efteråret er der rigtigt gode muligheder for at tage kurven under armen og gå på jagt i den danske natur efter nogle vilde bær og nødder som med stor fordel kan anvendes i isen. Udover at få nogle gratis råvarer til din is, kan du efter en god lang gåtur i skoven også spise isen med god samvittighed og samtidig er de vilde bær og nødder fyldt med vigtige vitaminer og mineraler. Nedenfor kan du se en liste over et de mest almindelig bær/nødder du kan finde i den danske natur.

VI ANBEFALER:

 

Gelateria: 
Danmarks største udvalg af ismaskiner tilprivat brug både professionelt og . 
- gå til webshop.  

KitchenOne:
Alt i køkkenudstyr. Her finder du altid et godt tilbud på en ismaskine.
- gå til webshop    

Wupti:

Hos Wupti finder du et stort udvalg af ismaskiner til gode priser frit leveret.
- gå til webshop   

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB