Forum

iselsker08e

Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Dextrose

Dextrose 10 år 6 måneder siden #361

  • Bisse
  • Bisse's profilbillede
Har gået lidt og tænkt, men er lidt i tvivl om jeg har fået galt fat i det?

1. Er det ikke korrekt at man kan få en mere cremet is ved at udskifte noget af sukkeret med dextrose?

2. hvis dette er rigtigt er det så ikke noget med at dextrose søder mindre end alm sukker? og er der i såfald et forhold man kan gå ud fra (Hvis man f.eks erstatter 25% af sukkeret, om man så skal tage 25% mere dextrose end den mængde sukker man erstatter?) ved ikke helt om det giver mening?

3. Hvordan er det med melatin, cremodan og husblas?? kan man bare smide x antal gram i f.eks. den simple grundopskrift på gelato fra denne side og så opnå en mere cremet is??

Håber der er nogen der kan hjælpe mig med mine spørgsmål?

Mvh Bisse

Sv:Dextrose 10 år 6 måneder siden #363

  • Gelateria.dk
  • Gelateria.dk's profilbillede
Halløjsa, hvis du følger dette link ind på min webshop, så kan du læse en del om hhv. Cremodan, Dextrose og Glukoses egenskaber, hvis du klikker på 'vis' under de enkelte produkter http://www.gelateria.dk/category.php?id_category=8

Venlig hilsen
Morten

Sv:Dextrose 4 år 11 måneder siden #1400

  • Ditte Andreasen
  • Ditte Andreasen's profilbillede
Dit link virker ikke, men det er efterhånden også mange år siden. Har du mulighed for at besvare spørgsmålene - det er nemlig præcis de samme ting jeg er nysgerrig på.
Tid til at oprette siden: 0.109 sekunder

Indsend opskrift

Har du en god opskrift du har lyst til at dele med resten af brugerne her på iselsker.dk, er du mere end velkommen til at sende den til os, og vi vil sørge for at få den lagt op her på siden, til glæde for alle andre iselskere :-)

Klik her for at sende din isopskrift til os.

Valg af ismaskine

gaggialilleHar du endnu ikke anskaffet dig en ismaskine så se læs med her. Vi har lavet en lille guide til det rigtige valg af ismaskiner. Klik her for at læse vores guide til valg af ismaskine.

Kontakt os:

Send os en isopskriftHar du ris, ros, gode ideer eller en spændende opskrift her til siden er du meget velkommen til at kontakte os.
Iselsker.dk drives af Christiansen WEB